Ostravské klobásy podlité černým pivem, okořeněné a potřené hořčicí s ostrým kečupem. Rychlý a jednoduchý recept.
Na rozpálený tuk hodíme hrstičku kmínu a vzápětí nakrájenou cibuli, kterou orestujeme dozlatova (nepřipálit). Přidáme rajský protlak a sladkou…
Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme česnekem a kmínem z obou stran. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran v pánvi a přendáme do…
Hovězí guláš patří mezi klasické poklady české kuchyně. Jedná se o jedno z nejoblíbenějších jídel u nás. Guláš si můžete připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte guláš na černém pivu!
Jednoduchý recept na rychlou večeři nebo oběd: Uvařte si s Coolinářkou opečené grilovací klobásky se šťávou z černého piva a cibule. S bramborovou kaší jsou vynikající!
Kotlety na černém pivě recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Kotlety na černém pivě, které se vám budou snadno a rychle vařit.
Ve velkém hrnci na sádle orestujte nasekanou cibuli společně s nakrájenou větší mrkví a petrželí. Když začne cibule a zelenina lehce zlátnout, dejte restovat hovězí maso.
Hovězí na černém pivu - recept: Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přidáme cibuli a česnek. Znovu osmahneme, zalijeme 1/4 l piva, přidáme 1/2 láhve kečupu, feferonky,
Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do…
Šťavnaté pečínky k pivu, navíc tímto lahodným mokem podlité? Milujeme je! Zkuste kotlety na černém pivě.